Pääkaupunkiseudun tradenomit ry on vuonna 2003 perustettu Tradenomiliiton suurin alueyhdistys.

Toimintamme

Toimintamme tavoitteena on järjestää alueen tradenomeille työelämään ja uraan liittyviä hyödyllisiä, kehittäviä ja viihdyttäviä tapahtumia. Useimmissa tapahtumissa on mukana yhteistyökumppani, mikä on taannut tapahtumille asiantuntevat alustajat ja mielenkiintoiset aiheet. Parin viime vuoden aikana olemme järjestäneet tapahtumia mm. työhyvinvoinnista, talousasioista ja jatkokoulutusmahdollisuuksista. Suositut ja astetta viihteellisemmät kesäpäivät puolestaan ovat antaneet mainion tilaisuuden verkostoitumiseen. Tulevat ja menneet tapahtumat löydät Ajankohtaista-sivulta. Jos haluat tehdä yhteistyötä kanssamme tapahtumien muodossa, olethan yhteydessä hallituksen puheenjohtajaan.

Toimintaa organisoi ja pyörittää vapaaehtoisvoimin yhdistyksen hallitus, joka valitaan vuosikokouksessa aina vuodeksi kerrallaan. Kuluvan vuoden hallituskokoonpanon löydät Hallitus-sivulta. Otamme mielellämme vastaan ideoita tapahtumista. Mikäli olet kiinnostunut hallitustoiminnasta laita meille viestiä, vedä hihasta tapahtumassa tai tule suoraan yhdistyksen vuosikokoukseen, jossa hallitus valitaan. Kerromme mielellämme lisää.

Vuosikokous

Pääkaupunkiseudun tradenomien vuosikokous järjestetään vuoden lopussa, yleensä marraskuussa. Kokouksessa mm. vahvistetaan toimintasuunnitelma, talousarvio ja valitaaan seuraavan vuoden hallitus. Kutsu vuosikokoukseen toimitetaan sähköpostilla. Viime vuosina kokouksen jälkeen on järjestetty tradenomipikkujoulut, joissa verkostoituminen on taattu ja  ammatti-identiteettiä kohotettu iloisesti maljalla ja parilla.

Mikäli sinulla on kysyttävää toiminnasta, työelämästä tai vaikkapa tradenomi-identiteetistä laita meille viestiä. Kuulemme sinusta mielellämme, jotta voimme kehittää toimintaa yhä enemmän jäsenistön toiveita vastaavaksi.