Vuosikokous ja pikkujoulut

31.10.2016 | | Avainsanat: Pikkujoulut, Vuosikokous

Tervetuloa Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n vuoden 2016 vuosikokoukseen ja pikkujouluihin perjantaina 18.11.2016.

Illan aikana on tiedossa asiaohjelmaa vuosikokouksen merkeissä sekä rennompaa pikkujoulumeininkiä. Vuosikokous järjestetään Insinöörit&Ekonomit -talolla Pasilassa, osoitteessa Ratavartijankatu 2 A. Vuosikokouksen jälkeen siirrytään juhlimaan pikkujouluja yhdistykselle varattuun Apollo Live Clubin alakertaan. 

Voit osallistua erikseen joko vuosikokoukseen, pikkujouluihin tai tottakai molempiin! Kokoukseen osallistuville ja pikkujouluihin jatkaville on varattu pieni yllätys iltaa varten. =)

Ohjelma:

18:00 Ilmoittautumiset ja kahvittelu
18:20 Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n vuosikokous
---
21.00 Pikkujoulut Apollossa! Tarjolla pientä purtavaa ja yhteistä ohjelmaa

 

Hae Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n hallitukseen 2017! 

Vuosikokouksessa valitaan vuodelle 2017 puheenjohtaja, rahastonhoitaja ja hallitus sekä vahvistetaan toimintasuunnitelma. Myös sinulla on erinomainen tilaisuus lähteä mukaan toimintaan ja tekemään PK-seudun tradenomien ensi vuodesta loisteliaampi kuin koskaan. Jos sydämessäsi sykkii palo viisastuttavien, vuorovaikutuksellisten ja verkottavien tapahtumien ideoimiseen ja niiden toteuttamiseen, lähde rohkeasti mukaan hallitukseen. Aiempaa yhdistyskokemusta ei vaadita. 

Olethan Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n jäsen? 

Voit tarkistaa asian kirjautumalla Tradenomiliiton jäsensivuille ja valitsemalla kohdan "Yhdistystiedot". Mahdollisessa vuosikokouksen äänestystilanteessa tulemme tarkistamaan paikallaolijoiden äänikelpoisuuden. 

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: Puheenjohtaja Teemu Tiilikainen, Pääkaupunkiseudun tradenomit ry 

teemu.tiilikainen(@)pk-seuduntradenomit.fi

 

Ilmoittautuminen:

Huom: Emme lähetä erillistä vahvistusta. Ilmoitathan mahdollisesta esteestä sähköpostitse hallitus(a)pk-seuduntradenomit.fi.

Kirjoittanut

Kommentoi artikkelia