Tavataan pikkujouluissa ja vuosikokouksessa 13.11.2015!

22.10.2015 | Pääkaupunkiseudun tradenomit ry | Avainsanat: Pikkujoulut, Vuosikokous

Tervetuloa Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n vuoden 2015 vuosikokoukseen ja pikkujouluihin perjantaina 13.11.2015.

Illan aikana on tiedossa asiaohjelmaa vuosikokouksen merkeissä sekä rennompaa pikkujoulumeininkiä herkullisia tarjoiluja unohtamatta. Tilaisuus järjestetään tänä vuonna Pasilan saunatiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Illan aikana on mahdollisuus saunoa.

Pikkujoulujen pääesiintyjänä nähdään stand-up –koomikko Juuso Kekkonen (www.juusokekkonen.fi), joka tulee esittämään Pääkaupunkiseudun tradenomeille työhyvinvointia käsittelevän stand-up –spektaakkelin. Juuso Kekkonen on teatterin moniottelija, joka on toiminut pääkaupunkiseudulla useissa eri ryhmissä käsikirjoittajana, ohjaajana, valosuunnittelijana ja näyttelijänä. Kekkosta on kuvailtu rohkeaksi, yllättäväksi ja hauskaksi, eikä Juuson esitys jätä ketään kylmäksi. Esitystä ei suositella tiukkapipoille eikä herkille korville!

Paikka: Pasilan saunatilat, Esterinportti 2, 7 krs.

17:00 Ilmoittautumiset ja tervetuloa
17:15 Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n vuosikokous (Esityslista kutsun lopussa)
18:15 Virkistystauko
18.30 Juuso Kekkonen show
19.00 Pikkujoulut! Tarjolla kevyt buffetruoka sekä muutama ruoka- ja seurustelujuoma. Tilasta on mahdollista osaa lisäjuomia.

Myös pikkujoulusauna on tarjolla halukkaille. Saunatilasta löytyy pyyhkeet niitä tarvitseville. Tilasta poistutaan klo 24.00 mennessä.

Hae Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n hallitukseen 2016!

Vuosikokouksessa valitaan vuodelle 2016 puheenjohtaja, hallitus ja vahvistetaan toimintasuunnitelma. Myös sinulla on erinomainen tilaisuus lähteä mukaan toimintaan ja tekemään Pk-seudun tradenomien ensi vuodesta loisteliaampi kuin koskaan. Jos sydämessäsi sykkii palo viisastuttavien, vuorovaikutuksellisten ja verkottavien tapahtumien ideoimiseen ja niiden toteuttamiseen, lähde rohkeasti mukaan hallitukseen. Aiempaa yhdistyskokemusta ei vaadita.

Olethan Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n jäsen? Voit tarkistaa asian kirjautumalla Tradenomiliiton jäsensivuille ja valitsemalla kohdan "Yhdistystiedot". Mahdollisessa vuosikokouksen äänestystilanteessa tulemme tarkistamaan paikallaolijoiden äänikelpoisuuden.

Mitä ilta maksaa?

Vuosikokous on kaikille Pääkaupunkiseudun tradenomien jäsenille ilmainen. Pikkujoulut tarjoamme TRAL:n jäsenille hintaan 15 euroa. Ei-jäsenet pääsevät mukaan 30 eurolla. Tarkemmat maksutiedot lähetetään ilmoittautumisviestin yhteydessä.

Lisätietoja: Puheenjohtaja Markus Meurman, Pääkaupunkiseudun tradenomit ry
markus.meurman(@)pk-seuduntradenomit.fi