Kurkota kuuseen – Tarjolla Loisteliaat pikkujoulut!

23.10.2013 | Pääkaupunkiseudun tradenomit ry | Avainsanat: Pikkujoulut, Tapahtuma, Vuosikokous

Tervetuloa Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n vuoden huipennukseen eli vuosikokoukseen sekä pikkujouluihin torstaina 21.11.2013.

Tarjoamme illan aikana asiaohjelmaa, (pikku)joulumieltä sekä makoisat tarjoilut, juomapuolta tietenkään unohtamatta. Tällä kertaa ilakoimme Helsingin sydämessä, ravintola Loisteessa – Sokos Hotel Vaakunan 10.kerroksessa, josta aukeaa loisteliaat näköalat kaupungin kattojen ylle!

Näissä pikkujouluissa ei turhaan pönötetä ja saat loistavia eväitä myös työelämään. Janne Orava Re:meet Oy:stä tulee kertomaan meille, miten Kokousdesigner pelastaa kokoukset ja Re:view-palvelutuotteen avulla organisaatio voi aloittaa matkansa kohti parempia kokouksia.

Paikka:

Ravintola Loiste, Kaivokatu 3 (Sokos Hotel Vaakuna, 10 krs)

17:00 Ilmoittautumiset ja tervetuloa
17:15 Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n vuosikokous (Esityslista kutsun lopussa)
18:00 Virkistystauko
18.15 Kohti parempia kokouksia, Re:meet Oy, toimitusjohtaja Janne Orava
19.30 Pikkujoulut! Tarjolla (pikku)jouluista purtavaa sekä juominkeja!

Hae Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n hallitukseen 2014!

Vuosikokouksessa valitaan vuodelle 2014 puheenjohtaja, hallitus ja vahvistetaan toimintasuunnitelma. Nyt sinulla on loistava tilaisuus lähteä mukaan toimintaan ja tekemään Pk-seudun vuodesta 2014 loisteliaampi kuin koskaan. Jos sydämessäsi sykkii palo tapahtumien ideoimiseen ja niiden toteuttamiseen, lähde rohkeasti mukaan hallitukseen. Ei haittaa vaikka et aikaisemmin ole ollut mukana yhdistystoiminnassa, me kyllä perehdytämme sinut.

Mitä ilta maksaa?

Vuosikokous on kaikille Pääkaupunkiseudun tradenomien jäsenille ilmainen. Pikkujoulut sekä Re:meet Oy:n Janne Oravan luennon tarjoamme TRAL:n jäsenille pikku(jouluiseen)hintaan 15 euroa. Ei-jäsenet pääsevät mukaan 30 eurolla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu tämän sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Ilmoita samalla osallistutko vuosikokoukseen vai pikkujouluihin, vai kumpaankin. Mainitsethan myös erikoisruokavaliosi. Paikkoja on rajatusti, joten ilmoittaudu vikkelästi ja viimeistään 14.11. Maksa myös osallistumismaksu 14.11. mennessä Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n tilille Danske: FI89 8000 2537 4328 32.

Lisätietoja: Pj Milla Tanskanen, Pääkaupunkiseudun tradenomit ry
milla.suomalainen(@)pk-seuduntradenomit.fi

Pääkaupunkiseudun tradenomit ry on myös Facebookissa, käy tykkäämässä meistä!

Kirjoittanut Pääkaupunkiseudun tradenomit ry

Kommentoi artikkelia