Tavataan pikkujouluissa ja vuosikokouksessa!

29.10.2014 | Pääkaupunkiseudun Tradenomit | Avainsanat: Pikkujoulut, Tapahtuma, Vuosikokous

Tervetuloa Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n vuoden huipennukseen eli vuosikokoukseen sekä pikkujouluihin torstaina 20.11.2014.

Tarjoamme illan aikana asiaohjelmaa, (pikku)joulumieltä sekä makoisat tarjoilut, juomapuolta tietenkään unohtamatta – halukkaille on myös joulusauna lämpimänä. Pikkujoulut järjestetään perinteikkäästi Helsingin keskustassa, tällä kertaa paikkana on Radisson Blu Seasiden Katto lounge.

Vaikka luvassa on asiaohjelmaa vuosikokouksen ja huippupuhujan merkeissä, on tunnelma silti taatusti katossa. Keskustelua herätellään teemalla "How to get headhunted?" Tiedätkö mitä työnantajat nykyään haluavat? Työnhaku on muuttunut, mutta miten? Prosourcesta Suomen ihmisläheisin headhunter Markku Kaijala tulee kertomaan vastauksia näihin kysymyksiin.

Paikka: Radisson Blu Seaside Hotellin Katto Lounge, Helsinki – Ruoholahdenranta 3.

17:00 Ilmoittautumiset ja tervetuloa
17:15 Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n vuosikokous (Esityslista kutsun lopussa)
18:00 Virkistystauko
18.15 How to get headhunted? Markku Kaijala, Prosource Oy
19.30 Pikkujoulut! Tarjolla ruokaisa salaattibuffet lisukkeineen sekä muutama ruoka- ja seurustelujuoma. Tilasta on mahdollista osaa lisäjuomia.

Myös pikkujoulusauna on tarjolla halukkaille. Saunatilasta löytyy pyyhkeet niitä tarvitseville. Tilasta meidän tulee poistua klo. 23 mennessä.

Hae Pääkaupunkiseudun tradenomit ry:n hallitukseen 2015!
Vuosikokouksessa valitaan vuodelle 2015 puheenjohtaja, hallitus ja vahvistetaan toimintasuunnitelma. Nyt sinulla on loistava tilaisuus lähteä mukaan toimintaan ja tekemään Pk-seudun tradenomien ensi vuodesta loisteliaampi kuin koskaan. Jos sydämessäsi sykkii palo viisastuttavien, vuorovaikutuksellisten ja verkottavien tapahtumien ideoimiseen ja niiden toteuttamiseen, lähde rohkeasti mukaan hallitukseen. Ei haittaa vaikka sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta yhdistystoiminnasta, me kyllä perehdytämme sinut.

Mitä ilta maksaa?
Vuosikokous on kaikille Pääkaupunkiseudun tradenomien jäsenille ilmainen. Pikkujoulut sekä Markku Kaijalan luennon tarjoamme TRAL:n jäsenille pikku(jouluiseen)hintaan 15 euroa. Ei-jäsenet pääsevät mukaan 30 eurolla.

Pikkujouluihin ilmoittautuminen on täynnä!

Voit silti osallistua pelkkään vuosikokoukseen ilmoittautumalla sähköpostitse satu.lehtonen@saunalahti.fi.

Lisätietoja: Puheenjohtaja Paula Aaltonen, Pääkaupunkiseudun tradenomit ry
paula.aaltonen(@)pk-seuduntradenomit.fi

Pääkaupunkiseudun tradenomit ry on myös Facebookissa, käy tykkäämässä meistä!

Kirjoittanut Pääkaupunkiseudun Tradenomit

Kommentoi artikkelia