Kesäpäivät 2017

25.04.2017 | Pääkaupunkiseudun tradenomit ry | Avainsanat: 2017, Kesäpäivä, Tapahtuma

Mitä: Kesäpäivät 2017

Missä: Salmisaaren Liikuntakeskus - Energiakatu 3, 00180 HELSINKI

Milloin: Lauantaina 20.5.2017 klo 14-17

Mitä maksaa: Aktiviteetit ja ruokailu 0€ (arvo 51€), juomat omakustanteisesti

Pääkaupunkiseudun tradenomit kutsuu jäsenensä viettämään Kesäpäiviä 2017 Salmisaaren Liikuntakeskuksen gr8 viihdeklubille! Ohjelmassa on ensin hauskanpitoa erilaisten aktiviteettien parissa, jonka jälkeen siirrymme nauttimaan kattavan TexMex / TexMex-kasvis menun mauista Salmisaaren Liikuntakeskuksen Big House-ravintolaan.

gr8 viihdeklubilla pääset kokeilemaan jousiammuntaa, golf-simulaattoria, hohtokeilausta, ajosimulaattoreita, biljardia, snookeria, tarkkuusammuntasimulaattoria, Xbox Kinectia, ilmakiekkoa, pöytäfutista, pöytälätkää, nopeustestejä, reaktiopelejä, pöytäcurlingia ja dartsia. Siirtyminen lajista toiseen on helppoa, sillä lajit sijaitsevat viihdeklubilla vierekkäin!

14.00-16.00 gr8 aktiviteetit

16.00-17.00 Ruokailu

Ruokailun lomassa kuulemme Tradenomiliiton terveiset Anna Sirviö-Hautalalta!

Paikkoja kesäpäiville on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian, kuitenkin viimeistään 4.5.2017! Ilmoittautuminen on sitova. Muistathan ilmoittaa myös mahdolliset erityisruokavaliot. Lisätietoja tapahtumasta antaa hallitus@pk-seuduntradenomit.fi.

HUOM! Kesäpäivät 2017 on täynnä!

Kirjoittanut Pääkaupunkiseudun tradenomit ry

Kommentoi artikkelia